Menu

19-20.06 | Rouen St-Ouen – masterclass César Franck

Op 19 en 20 juni 2018 geeft Ben van Oosten een masterclass over de orgelwerken van César Franck aan het Cavaillé-Coll-orgel in de abdijkerk Saint-Ouen in Rouen. Afgelopen jaar maakte Ben van Oosten cd-opnamen van de orgelwerken van César Franck op dit orgel. De presentatie van deze opnamen vindt plaats tijdens concerten op 22 en 23 juni 2018 in de Saint-Ouen. Voorafgaand aan deze concerten wordt een tweedaagse masterclass georganiseerd door stichting Vox Humana.

Masterclass

Deze masterclass staat open voor maximaal 10 gevorderde organisten. Elke deelnemer heeft 1 uur speeltijd met voorbereide orgelwerken van César Franck op het beroemde Cavaillé-Coll-orgel. Alle deelnemers kunnen de volledige masterclass van 2 dagen bijwonen rond de speeltafel van het orgel. Ze krijgen ook gratis toegang tot de presentatieconcerten van Ben van Oosten op 22 en 23 juni in de Saint-Ouen.

Deelnamekosten: € 250,00 (reis- en verblijfskosten niet inbegrepen) Talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits Sluitingsdatum voor aanmelding: 25 mei 2018

Verdere informatie en een aanmeldingsformulier zijn beschikbaar op: https://www.stichtingvoxhumana.nl/masterclass-rouen-2018.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het formulier op deze website en een CV sturen naar pr@stichtingvoxhumana.nl.

De selectie vindt eind mei plaats door Ben van Oosten. Geselecteerde deelnemers worden per e-mail op de hoogte gebracht.

Concerten

Voor de concerten van Ben van Oosten op 22 en 23 juni kan een passe-partout worden aangeschaft voor € 75,00 via Eventbrite (https://benvanoosten-rouen-2018.eventbrite.nl).

Verdere informatie is te vinden op www.stichtingvoxhumana.nl.

All posts »

Posted on 09 mei 2018