Menu

Welkom op de nieuwe website Orgelkunst

U heeft er lang moeten op wachten maar vandaag, zaterdag 25 augustus 2012, is het zover: Orgelkunst vzw is bijzonder verheugd om u haar volledig vernieuwde website te kunnen voorstellen. Er is hard gewerkt om een duidelijke en overzichtelijke website te realiseren  die u  opnieuw zo volledig mogelijk zal informeren over het landelijke en internationale orgelgebeuren.
De uitgave van het driemaandelijks tijdschrift Orgelkunst staat voor onze vereniging op de eerste plaats. Bent u nog geen abonnee en draagt u het orgel in deze barre tijden een warm hart toe? Aarzel dan niet en steun ons door u te abonneren op dit unieke driemaandelijks orgeltijdschrift in Vlaanderen. Verdere info vindt u op de menubalk bovenaan bij 'abonnementen'.
Deze website is een extra troef om u up-to-date te houden van het Vlaamse orgelleven dat we op deze wijze ook internationale bekendheid willen geven. Over enkele weken zullen de hoofdpagina's eveneens in het Engels, het Frans en het Duits worden weergegeven.
Neem een kijkje en laat ons weten wat u ervan vindt. Alle suggesties zijn welkom. Mocht u elementen vinden die niet werken, meldt ons dit dan via mail@orgelkunst.be 
De inhoud van de website hangt grotendeels af van uw inbreng. Organiseert u een orgelconcert in België of een (inter-)nationaal orgelevenement? Laat het ons weten via de link 'aanmelden concerten/evenementen' op de startpagina. U kan voortaan ook veel meer info kwijt op onze website dan voorheen. Foto's kan je voorlopig zenden via mail@orgelkunst.be . 
De concertaankondigingen voor september zijn reeds ingevuld. De daaropvolgende concerten volgen spoedig, voor zover deze ons bekend zijn.

Benieuwd naar uw reacties en inbreng! 

Luk Bastiaens 
hoofdredacteur

All posts »

Posted on 01 september 2012